Ballet

Klassiek ballet geldt nog altijd als de basis voor het ontwikkelen en ontplooien van allerlei dansstijlen. Vanaf groep 3 bieden we balletlessen. Aan jongere kinderen bieden we ADV (algemene dansvorming) onder de namen peuterdans, kleuterdans en mini kids dans. 
Tijdens de balletlessen leren de dansers zich te ontwikkelen in kracht, lenigheid en balans om steeds uitdagender en technischer werk aan te kunnen.


Klassiek ballet basisschool groep 3 + 4 + 5
Castricum. Maandag 16:45 uur
Prijs per blok van 12 lessen: € 75,00
Proefles € 6,25. Bij een proefles mogen de ouders de eerste 10 minuten blijven kijken, daarna wordt iedereen verzocht in de Lounge te verblijven. Iedere 1e les van het hele blok is een volledige kijkles. Indien ingeschreven wordt voor een proefles is plaatsing afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de groep.

Klassiek ballet basisschool groep 5 + 6 + 7 
Castricum. Maandag 17:30 uur
Prijs per blok van 12 lessen: € 90,00
Proefles € 7,50 Indien ingeschreven wordt voor een proefles is plaatsing afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de groep.

Klassiek ballet groep 8 + middelbare school 
Castricum. Maandag 18:30 uur
Prijs per blok van 12 lessen: € 90,00
Proefles € 7,50 Indien ingeschreven wordt voor een proefles is plaatsing afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de groep.

Voor inschrijven klik hier

Kleding
Bij ballet dansen de leerlingen in strakke kleding waarin het lichaam goed zichtbaar is. Bij voorkeur roze balletschoenen ivm de voorstellingen en lange haren vast.

Leraren: Henry
Henry heeft zijn opleiding genoten bij zowel de Hogeschool voor de Kunsten in Amsterdam als bij Lucia Marthas. Naast oneindig veel dansopdrachten bij o.a. Wentink Events, Uri Geller, Musical Awards en Soundmix Show heeft Henry stages doorlopen bij Broadway Dance Center(NY, USA), The Edge(LA, USA) en Pineapple Dance Studio’s(Londen). Zijn hart ligt bij het lesgeven en inmiddels heeft hij zich in meer dan 15 jaar lesgeef ervaring gespecialiseerd in diverse stijlen. Henry verzorgt naast reguliere lessen ook vooropleidingen en dansklassen aan de middelbare school.


NIEUWS

Ballet begint weer vanaf 26 augustus. De inschrijving is al geopend!