Breakdance

Breakdance spreekt voor zich, wil je een echte B-Boy of B-girl worden, dan moet je er gewoon bij zijn. Steel binnen een jaar de show met de meest vette moves...

Breakdance is voor B-Boys & B-Girls vanaf 7 jaar of 6 jaar na proefles en overleg met de leraar. Alle lessen duren 1 uur zonder pauze.

Breakdance beginners 
Castricum.    Dinsdag 17:00 uur
Castricum.    Donderdag 17:00 uur

Breakdance 1/2 gevorderd
Castricum.    Dinsdag 18:00 uur

Breakdance gevorderd
Castricum.    Donderdag 18:00 uur

Breakdance ver-gevorderd
Castricum.    Donderdag 19:00 uur

Prijs per blok van 12 lessen: € 84,00 (beginners + 1/2 gevorderd) of € 90,00 (gevorderd en vergevorderd)
Proefles € 7,00 (beginners + 1/2 gevorderd) of € 7,50 (gevorderd en vergevorderd). Bij een proefles mogen de ouders de eerste 10 minuten blijven kijken, daarna wordt iedereen verzocht in de Lounge te verblijven. Iedere 1e les van het hele blok is een volledige kijkles.
Voor inschrijven klik hier
Indien ingeschreven wordt voor een proefles is plaatsing afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de groep.

Kleding
B-boys en B-girls dragen kleding waar ze zich prettig in voelen, makkelijk in kunnen bewegen en die hun persoonlijke stijl versterkt. Aan de voeten dragen ze gympen met schone zolen. Lange haren vast.

Leraar: Falko 
Deze aan de AALO afgestudeerde B-Boy stast bekend om zijn rustige en motiverende stijl van lesgeven. Hij weet elke leerling op haar/zijn eigen manier te stimuleren waardoor iedereen het uiterste uit zich zelf weet te halen en vol zelfvertrouwen de deur uitgaat.

NIEUWS

Breakdance begint weer vanaf 27 en 29 augustus. De inschrijving is al geopend!