ClubMariz
Essentrics is de effectieve combinatie van kracht- en flexibiliteitstraining. Door dynamische en vloeiende bewegingen worden alle spieren van het lichaam weer met elkaar in balans gebracht. Zonder gewichten en ingewikkelde pasjes, dus voor iedereen geschikt.

Maar het meest belangrijke is dat het zo goed voelt om te doen. Na een les Essentrics voelen mensen zich energieker, sterker en fitter.

Bij Essentrics kan er bij iedere les ingestapt worden. Er wordt gewerkt met een onbeperkt geldige 10-rittenkaart voor € 85,00 die voor alle sportlessen gebruikt kan worden. Iedere 2de les in een week van maandag t/m zondag wordt als halve les genoteerd. Iedere overige sportles in een week van maandag t/m zondag gratis.

Woensdag 9:00 - 10:00 uur

Voor inschrijven klik op 'inschrijven' of 'proefles' bovenaan de pagina.
Eerste les (try-out) is altijd een gratis proefles.

Reacties van essentrics leerlingen in Nederland:
  • "Ik ben net begonnen met Essentrics en ben helemaal enthousiast! Na lange heup- en rugblessures is dit het eerste wat echt helpt en ik merk nu al resultaat!"
  • "Wat een fijne les, mijn lichaam wil dit gewoon doen"
  • "Gisteren heb ik een les essentrics gehad van jou. Ik vond het een heerlijke les. Ik heb altijd korte beenspieren gehad (hamstring) en dit voelde voor mij bijna als een openbaring"
  • "Had veel last van mijn rug. Nu niet meer dankzij essentrics. Ik voel me sterker en flexibler. Echt een leuke full body workout!"
  • "Misschien even leuk om te vertellen: ik heb vanaf kinds af aan al last van migraine. Sinds ik Essentrics doe, heb ik geen migraine meer gehad. Heerlijk!"
  • "Ik ben erg blij dat je Essentrics naar Nederland hebt gebracht :)"
  • "Ik krijg steeds meer complimenten dat ik er zo goed uitzie. Dat kan wel kloppen, want ik zit gewoon lekker in mijn vel. Je kan nu ook effect zien van de oefeningen en ik heb het idee dat mijn houding en bewegingen eveneens sterk verbeterd zijn"


Docent(en): Mariz

Mariz is naast gediplomeerd dance coach en choreografe ook internationaal fitness- , KickFun, Piloxing, Essentrics en Zumba-instructor en gediplomeerd Personal Trainer. De jarenlange balletervaring gecombineerd met de KickFun instructor en Personal Trainer opleidingen zijn de optimale combinatie voor PILOXING!

Haar motto is: Do everything you do100%

Education:
1994 Ballroom/Latin Dance teacher (FDO)
1995 Sport massage (NGS)
2005 Sport psychology (NTI)
2005 Fitness & Cardio trainer (Fysio Physics)
2006 Int. Advanced Kick Fun trainer (Kick Fun International)
2006 Personal trainer (IAPF Sportpartners)
2007 A-status adjudicator (Dutch Dance Sports)
2009 International Zumba Instructor (Zumba International)
2009 International IDO Judge (IDO International)
2013 Piloxing Instructor (Piloxing)
2014 Level 1 Essentrics Instructor (Essentrics EU)