Mini Kids Dans

Bij deze lessen wordt aan Mini Kids van 5/6/7 jaar op een speelse manier het bewegen op muziek aangeleerd. Door middel van spelletjes en leuke kindermuziek leren ze zich de essentiele bewegingsvormen eigen te maken. 

Dansen is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kind! Naast ritme, coordinatie en muzikaliteit, is dansen ook goed voor de ontwikkeling van de fijne en grove motoriek, sociale vaardigheden en nog veel meer! Natuurlijk blijft dansplezier beleven een van de voornaamste doelen. Voor Mini Kids Dans hanteren we voor seizoen 2019 - 2020 de geboortejaren 2012 - 2013.

Een goed vervolg op Mini Kids Dans is Showdance.
De lessen duren 45 minuten met indien nodig een kleine pauze.

Castricum.    Woensdag 16:45 - 17:30 uur. 
Castricum.    Vrijdag 16:15 - 17:00 uur. 

Prijs per blok van 12 lessen: € 66,00
Proefles € 5,50. Bij een proefles mogen de ouders de eerste 10 minuten blijven kijken, daarna wordt iedereen verzocht in de Lounge te verblijven. Iedere 1e les van het hele blok is een volledige kijkles.
Voor inschrijven klik hier
Indien ingeschreven wordt voor een proefles is plaatsing afhankelijk van het aantal vrije plaatsen op de groep.

Kleding
De leerlingen dansen in kleding waar ze zich zelf prettig in voelen. Als ze zich er maar gemakkelijk in kunnen bewegen. Ze mogen op blote voetjes dansen, maar balletschoentjes, gympen of sokken met antislib zijn allen toegestaan zolang de zool schoon is.

Leraren: Cheyenne, Deschny, Mariz en Sterne

NIEUWS

Mini Kids Dans begint weer vanaf 28 en 30 augustus. De inschrijving is al geopend!