Piloxing

MOMENTEEL BIEDEN WE GEEN PILOXING

SLANK, SEXY, POWERFUL
Doe mee met de laatste Hollywood Celebrity rage waar heel Amerika plat voor gaat! PILOXING mixt op een unieke wijze Pilates en boksen tot een vetverbrandende en spieropbouwende workout die je gegarandeerd in shape krijgt.
Maak het mee! Verkrijg een slank, sexy en krachtig zelf-imago.

PILOXING is een spannend, nieuw gemixt programma dat aantrekkelijk is voor die-hards.

PILOXING mixt op een unieke wijze Pilates en boksen tot een vetverbrandende en spieropbouwende workout. De workout wordt gegeven volgens een groepsmethode die zowel fun als uitdaging combineert.

PILOXING is een ontwikkeld door Viveca Jensen, een Zweedse danseres en celebrity trainer. PILOXING komt voort uit het principe dat vrouwelijkheid krachtig is en het heeft als doel vrouwen een slank, sexy en powerfull self-image te laten ontwikkelen.

PILOXING mixt kracht, snelheid en beweeglijkheid van boksen met de flexibiliteit van Pilates. Voor een voorbeeld van een Piloxing les klik hier.

Bij Piloxing kan er bij iedere les ingestapt worden. Er wordt gewerkt met een onbeperkt geldige 10-rittenkaart voor € 85,00 die voor alle sportlessen gebruikt kan worden. Iedere 2de les in een week van maandag t/m zondag wordt als halve les genoteerd. Iedere overige sportles in een week van maandag t/m zondag gratis.

Piloxing (wordt momenteel niet aangeboden)
Locatie, dagen en tijden
Castricum.      Maandag 19:15 – 20:15 uur
Prijzen
Proefles:      gratis
10-rittenkaart: € 85,00

Voor inschrijven of een proefles klik op ‘inschrijven’ bovenaan de pagina.