ClubMariz

ClubMariz - like2move

Vanwege de maatregelen van de overheid inzake het Coronavirus bieden wij onze sportlessen aan via Zoom. Op onze agenda  staan de links hiervoor.

Vanaf 12 mei bieden wij onze TAKE IT TO THE STREETS lessen aan op de sportvelden van CSV handbal. Zie ons lesrooster voor deze lessen.

Wij zijn met ons team voortdurend in overleg hoe we in deze periode ook iets kunnen betekenen voor de dansers aan wie wij we nog geen alternatief hebben kunnen bieden. Zo gauw wij iets te melden hebben, krijgen jullie bericht.

Blijf positief en gezond!

Met vriendelijke groet,
clubMariz
Mariska Tauber

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari 2012 heeft Mariz de reeds lang bestaande dans- en feestlocatie overgenomen van de vorige eigenaar en met haar eigen stijl en ideeen het pand omgetoverd tot een club Style modern en professioneel danscentrum waar 7 dagen per week dansles gegeven wordt. Van jong tot oud leeft zich hier wekelijks uit tijdens de danslessen en/of sportlessen.
Team clubMariz: Een garantie voor een leuke tijd!

Dansschool
De dansschool clubMariz is gevestigd in de Dorpsstraat nr. 72 te Castricum en heeft 2 professionele danszalen met dansvloer, spiegelwanden, versterkt geluid en een podium in de grootste zaal. 
Vrijwel alle lessen worden verzorgd door professionele gediplomeerde full time dansleraren. Wij geloven in de kwaliteit van onze lessen zonder daar de hoofdprijs voor te rekenen. 

Leerbedrijf
clubMariz is een erkend leerbedrijf door SBB, we train professionals!

Jeugdfonds Sport
Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! 
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 

Informatie: via info@clubMariz.nl