ClubMariz

ClubMariz - like2move

Vanwege de maatregelen van de overheid inzake het Coronavirus bieden wij onze sportlessen aan via Zoom. Op onze agenda  staan de links hiervoor.

Kosten
De lessen kunnen gewoon gevolgd worden met een 10-rittenkaart. En zoals altijd geldt de eerste les als een volledige les, de tweede les in dezelfde week is met 50% korting en de overige gevolgde lessen in dezelfde week zijn gratis. Daar wij weten hoeveel lessen er nog op jullie kaart staan kunnen we dat exact bijhouden.

Proefles
Zoals altijd is een sportproefles gratis. Indien je een proefles mee hebt gedaan ontvang je van een email om te horen of je geïnteresseerd bent in een 5- of een 10-rittenkaart. Op jouw antwoord ontvang je van ons een tikkie zodat je vanaf de eerstvolgende les weer mee kunt doen.

5- en 10-rittenkaarten
Vanwege de rare situatie en het feit dat een aantal mensen misschien slechts een paar weken mee willen doen zijn er nu ook 5-rittenkaarten te koop. 
Aanschaf 5-rittenkaart: € 40,00
Aanschaf 10-rittenkaart: € 80,00
Voor aanschaf van nieuwe kaarten ontvang je van ons een tikkie voor de betaling zodat je vanaf de eerstvolgende les weer mee kunt doen.

Log op tijd in
Alle lessen zijn 15 minuten van te voren toegankelijk, zodat je ruim de tijd hebt om alles uit te proberen en we op tijd kunnen beginnen. Daar je gevraagd wordt vooraf te registreren is het aan te raden tijdig in te loggen. Deze gegevens zijn noodzakelijk om achteraf te zien wie er aan de les heeft deelgenomen.

Wij zijn met ons team voortdurend in overleg hoe we in deze periode ook iets voor de niet-sporters kunnen betekenen en hoe we hierna de draad weer kunnen oppakken. Zo gauw wij iets te melden hebben, krijgen jullie bericht.

Blijf positief en gezond!

Met vriendelijke groet,
clubMariz
Mariska Tauber

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Januari 2012 heeft Mariz de reeds lang bestaande dans- en feestlocatie overgenomen van de vorige eigenaar en met haar eigen stijl en ideeen het pand omgetoverd tot een club Style modern en professioneel danscentrum waar 7 dagen per week dansles gegeven wordt. Van jong tot oud leeft zich hier wekelijks uit tijdens de danslessen en/of sportlessen.
Team clubMariz: Een garantie voor een leuke tijd!

Dansschool
De dansschool clubMariz is gevestigd in de Dorpsstraat nr. 72 te Castricum en heeft 2 professionele danszalen met dansvloer, spiegelwanden, versterkt geluid en een podium in de grootste zaal. 
Vrijwel alle lessen worden verzorgd door professionele gediplomeerde full time dansleraren. Wij geloven in de kwaliteit van onze lessen zonder daar de hoofdprijs voor te rekenen. 

Leerbedrijf
clubMariz is een erkend leerbedrijf door SBB, we train professionals!

Jeugdfonds Sport
Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! 
Meer weten over de werkwijze van het Jeugdfonds Sport & Cultuur? Lees hier verder. 

Informatie: via info@clubMariz.nl