ClubMariz

Zaalverhuur

Onze sfeervolle ruimtes zijn te huur voor feesten, partijen, vergaderingen en overige bijeenkomsten.

Onze zalen zijn los of koppelbaar te gebruiken. Uiteraard zijn een keuken, garderobe en voldoende sanitaire voorzieningen in het gebouw aanwezig en is het hele gebouw rolstoeltoegankelijk. 
In de directe omgeving zijn voldoende (gratis) parkeerfaciliteiten (Parkeergarage Bakkersplein om de hoek Torenstraat tot 23:30 uur) en ook via het openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar (nog geen 6 minuten lopen van station Castricum). 

Voor feesten en partijen bieden we u graag een vriendelijk totaalpakket. Uitsluitend kale zaalhuur is in dit geval niet mogelijk.

Voor informatie voor het boeken van een feest neem contact op!


Toneel/theater/muziek
Bent u voor uw toneel- of muziekvereniging op zoek naar een locatie voor uw uitvoering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. ClubMariz heeft ervaring met het faciliteren van allerlei soorten culturele evenementen.

Heeft u vragen over het gebruik van de zalen van clubMariz of wilt u een offerte aanvragen voor zaalhuur, (kinder-)feest, demonstratie, vrijgezellendag, familiedag, workshop of iets anders? Stuur ons een e-mail en u heeft binnen enkele dagen antwoord. Als u liever belt of langskomt, dan vind u op de Contactpagina ons adres en telefoonnummer