ClubMariz
MOMENTEEL BIEDEN WE GEEN PILOXING

SLANK, SEXY, POWERFUL
Doe mee met de laatste Hollywood Celebrity rage waar heel Amerika plat voor gaat! PILOXING mixt op een unieke wijze Pilates en boksen tot een vetverbrandende en spieropbouwende workout die je gegarandeerd in shape krijgt.
Maak het mee! Verkrijg een slank, sexy en krachtig zelf-imago.

PILOXING is een spannend, nieuw gemixt programma dat aantrekkelijk is voor die-hards.

PILOXING mixt op een unieke wijze Pilates en boksen tot een vetverbrandende en spieropbouwende workout. De workout wordt gegeven volgens een groepsmethode die zowel fun als uitdaging combineert.

PILOXING is een ontwikkeld door Viveca Jensen, een Zweedse danseres en celebrity trainer. PILOXING komt voort uit het principe dat vrouwelijkheid krachtig is en het heeft als doel vrouwen een slank, sexy en powerfull self-image te laten ontwikkelen.

PILOXING mixt kracht, snelheid en beweeglijkheid van boksen met de flexibiliteit van Pilates. Voor een voorbeeld van een Piloxing les klik hier.

Bij Piloxing kan er bij iedere les ingestapt worden. Er wordt gewerkt met een onbeperkt geldige 10-rittenkaart voor € 85,00 die voor alle sportlessen gebruikt kan worden. Iedere 2de les in een week van maandag t/m zondag wordt als halve les genoteerd. Iedere overige sportles in een week van maandag t/m zondag gratis.

Voor inschrijven klik op 'inschrijven' of 'proefles' bovenaan de pagina.
Eerste les (try-out) is altijd een gratis proefles.

Lerares: Mariz

Mariz is naast gediplomeerd dance coach en choreografe ook internationaal fitness- , KickFun, Piloxing, Essentrics en Zumba-instructor en gediplomeerd Personal Trainer. De jarenlange balletervaring gecombineerd met de KickFun instructor en Personal Trainer opleidingen zijn de optimale combinatie voor PILOXING!

Haar motto is: Do everything you do100%

Education:
1994 Ballroom/Latin Dance teacher (FDO)
1995 Sport massage (NGS)
2005 Sport psychology (NTI)
2005 Fitness & Cardio trainer (Fysio Physics)
2006 Int. Advanced Kick Fun trainer (Kick Fun International)
2006 Personal trainer (IAPF Sportpartners)
2007 A-status adjudicator (Dutch Dance Sports)
2009 International Zumba Instructor (Zumba International)
2009 International IDO Judge (IDO International)
2013 Piloxing Instructor (Piloxing)
2014 Level 1 Essentrics Instructor (Essentrics EU)